Slimme systemen

Je gaat geen boodschappen doen met een vrachtwagen. Lijkt me logisch. Waarom dan wel onnodig dure en complexe systemen installeren. Maatwerk systemen zijn het fundament voor functionele ICT, daar hoef je verder niet moeilijk over te doen. Bovendien werkt dat ook beter. Dat begint allemaal met goed luisteren. Wat wil de klant, wat vandaag en wat morgen. Luisteren, dan kun je pas advies geven; hoe het beter, makkelijker en meer toekomstbestendig kan worden ingericht bijvoorbeeld. De wens van de klant plus de expertise die wij inbrengen: zo ontwikkel je samen een fundament waarop je goed bouwt en duurzaam onderhoudt.

Future Lines Logo Wit

Maurice Degen

Connectivity Architect, Specialisatie product development & field engineering

Future Lines - Maurice

Expertise: advies en realisatie functionele ICT-systemen. Was onder meer werkzaam bij KPN, Telfort, Ansacom/Landis, Versatel Telecom in de ontwikkeling, aanleg, support.

Sjoerd Cleijnen

Software Architect, Specialisatie PHP Developer

Future Lines - Sjoerd

Expertise: web developing, grafisch design, systeem- en netwerkbeer, hosting. Brede ervaring in onder meer het ontwikkelen van webapplicaties, websites, systemen voor CRM, webshops, administratie.

Hard in soft

Software, er is niks geheimzinnigs aan: gewoon logisch en systematisch denken. Bijna als bouwen met digitale lego, daar kun je dan zo ongeveer alles mee maken. Belangrijker is het om wat je bouwt in samenhang te brengen met ‘de omgeving’ waarin je opdrachtgever werkt. Logisch en systematisch de software afstemmen op de wensen en de eisen. Zorgen dat de elementen goed op elkaar aansluiten en probleemloos doen wat de software belooft. En ja, ze beloven alles, maar of je dat alles wilt hebben? Je begint met maatwerk, dan kun je altijd nog groeien in vraag en dus ook aanbod.

Future Lines Logo Wit